pim Logo


ИСТОРИЯ
pim history

ПИМ-ООД е създадено през 1990 г. в Хасково като фирма занимаваща се с проектиране, изработка и монтаж на съоръжения от неръждаема стомана.
Компанията е утвърден лидер в производството на машини, съоръжения и технологични линии за различни сектори на хранително-вкусовата промишленност със сериозно присъствие на българския и на международния пазар.
Специализирана е в изграждането както на големи винзаводи, така и на малки винарни с капацитет до 100 тона грозде на сезон и индивидуални изисквания към оборудването.

ПИМ произвежда също така съвременни технологични линии и оборудване за преработка на сурово мляко и производство на млечни продукти, технологични линии и оборудване за добив и преработка на месо; по желание на клиента те могат да бъдат  мобилни или стационарни.Технологични линии и оборудване за производство на пчелен мед, шоколадови изделия, макарони, кетчуп и майонеза; оборудване за дестилерии (екстракция на етерични масла) и оборудване за пречиствателни съоръжения и други.
Ние работим съвместно с нашите клиенти, за да намерим заедно най-доброто решение с най-добрите съоръжения. Висококвалифициран екип от професионалисти – инженери, административен персонал и работници се грижат за безупречното протичане на всеки етап от даден проект.Монтажни и сервизни екипи работят по внедряването в експлоатация и пуска на съоръженият по целия свят.
Дружеството обезпечава и осигурява техническа поддръжка и консултация на монтираните и работещи съоръжения, резервни части и следгаранционна обслужване. 75% от нашите изделия са за експорт и се реализират на пазари извън страната по целия свят.

ПИМ разполага с производствена площ от 50 000 кв.м. на които са обособени 7 специализирани цеха и 5 работни площадки. От 2005 г. успешно работи и цех в гр. Маджарово. Създадено е и транспортно звено за превозване на изделията в страната и извън нея.

"Доверие, завоювано с професионализъм" е нашият основен принцип.Бул. Васил Левски 6, 6300 Хасково, България
Тел. +359 (0)38 664601
Факс: +359 (0)38 664604
e-mail: pim@pimbg.com
    НАЧАЛО    ПРОДУКТИ    ЗА НАС    КОНТАКТИ    НА СКЛАД    ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
© 2021 ПИМ ООД. Всички права запазени